Mainz05.jpg

Od leta sa lopta bude kotúľať v mohučskej MEWA Aréne

Štadión futbalového klubu 1. FSV Mainz 05 dostane naše meno

Od leta sa lopta bude kotúľať v mohučskej MEWA Aréne

Je to oficiálne: Od začiatku sezóny 2021/2022 sa domovský štadión bundesligového tímu FSV Mainz 05 bude novo volať "MEWA ARENA"! Domovské ihrisko futbalové klubu 1. FSV Mainz 05 tak ponesie do budúcnosti naše meno, čím ešte viac rozšírime našu dlhodobú spoluprácu s klubom Mainz 05.

Zmluva o titulárnych právach, ktorá vstúpi do platnosti 1. júla 2021 a bude platiť až do roku 2026, je vrcholom nášho mnohoročného, hlbokého a stále sa rozvíjajúceho partnerstva. MEWA je partnerom tímu FSV Mainz 05 už od roku 2013 a na štadióne je prítomná okrem iného vo VIP priestore v podobe MEWA Lounge. Úzke partnerstvo je založené tiež na rovnakých hodnotách, najmä pokiaľ ide o udržateľnosť a podporu mladých talentov. Ako prvý klimaticky neutrálny bundesligový klub v Nemecku sa Mainz 05 už viac ako desať rokov prostredníctvom svojich sociálnych projektov pre deti a mládež aktívne podieľa na ochrane životného prostredia a podpore udržateľných hodnôt pre lepšiu budúcnosť.

"Jednou zo základných hodnôt futbalového klubu Mainz 05 aj spoločnosti MEWA je ekologická udržateľnosť - a tá sa do budúcna bude smerom k verejnosti prezentovať aj novým nápisom na našej aréne," hovorí Dr. Jan Lehmann, obchodný riaditeľ 1. FSV Mainz 05.

Sme veľmi hrdí na to, že sme sa stali titulárnym partnerom domáceho štadióna tak angažovaného a sympatického tímu!