Oblasť Pre tlač

• MEWA_Servicefahrer_2021_09_0212.tif

Bezpečné zaobchádzanie s čistiacimi utierkami

Čistiace utierky pomáhajú pri údržbe v rozmanitých priemyselných odvetviach, pričom pri-chádzajú do styku s rôznymi materiálmi, substanciami a nebezpečnými látkami. Utierky v systéme opakovaného použitia musia byť po ich znečistení zhromažďované, skladované a prepravované za jasne určených bezpečnostných podmienok. Textílie nasiaknuté olejmi, tukmi alebo rozpúšťadlami sa totiž môžu za nepriaznivých podmienok samozahrievať alebo sa vznietiť.
  • ABE-Waschschleud-6.tif

Čistiace utierky sú kľúčovou súčasťou ochrany životného prostredia

Čistiace utierky MEWA majú nižší vplyv na životné prostredie ako utierky na jedno použitie. Vyplýva to z porovnávacej štúdie environmentálnej poradenskej spoločnosti Climate Partner, ktorá sa špecializuje na klimatickú neutralitu. Najväčší rozdiel spočíva v spotrebe vody, energie a v emisiách CO2.

• Putztuch-System - MEWATEX

Udržateľnosť a ochrana životného prostredia ako firemná filozofia

MEWA ako poskytovateľ textilných služieb ponúka čistiace utierky v systéme na opakované použitie už 113 rokov. Ochrana životného prostredia a šetrné zaobchádzanie so zdrojmi sú pre nás prioritou už viac ako 30 rokov. To sa týka výrobných procesov, ako aj samotných produktov a služieb. Pre podnik je jednou z najdôležitejších úloh neustály vývoj environmentálnej techniky. Nie je náhodou, že bol spoločnosti MEWA, ako prvej v odbore textilných služieb, udelený v roku 1997 medzinárodný ekologický certifikát podľa normy ISO 14001.

• _MG_3175.jpg

Čistiace utierky MEWA – posila pri upratovaní v spoločnosti

Iste poznáte príbehy o škriatkoch, ktorí ľuďom uľahčujú prácu. Nenápadní pomocníci sú vždy tam, kde ich práve potrebujete. Sú nenároční a spoľahliví. Ak sa na takých pomocníkov môžete spoľahnúť, máte naozajstné šťastie. Škriatkovia sa ale bohužiaľ objavujú len v rozprávkach. Čistiace utierky MEWA na opakované použitie sú naopak skutočné. Okamžite použiteľné a účinné.

Vaše kontaktné osoby

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10