Oblasť Pre tlač

• _JB_2126.jpg

Ekologicky čisté, ekonomicky výhodné

Požiadavky na hygienu a čistotu získali počas koronavírusovej krízy nový rozmer aj v priemyselných podnikoch alebo u remeselníkov. Odklon od jednorazových výrobkov sa však prejavoval už pred pandémiou. Stále väčšiu podporu si získavajú systémy opätovného využívania a obehového hospodárstva. Sú to výrobky s dlhou životnosťou, energetická účinnosť, optimalizácia spotreby vody, používanie ekologicky šetrných pracích a čistiacich prostriedkov a krátke lokálne dodávateľské reťazce. Tieto myšlienky rozvíja poskytovateľ textilných služieb firma MEWA so svojim servisom čistiacich utierok už viac ako 100 rokov.

• 09_Trockner.jpg

Digitálna transformácia "Made by MEWA"

"Vyzdvihnúť, vyprať, doviezť". Tak je možné zhrnúť hlavný obchodný princíp spoločnosti MEWA, ktorá poskytuje textilné služby. Už v roku 2011 sa pri zahájení prevádzky zariadenia na spracovávanie čistiacich utierok v severnom Nemecku rozhodla dôsledne zaviesť nové procesy pre užívateľov, operátorov a manažérov.
  • CMYK_181015_MEWA-8_DSC8521_f1.tif

Osvedčený nápad, ktorý je stále aktuálny

Ľudia dnes môžu zdieľať autá, softvér, ale aj textilný tovar, ktorý priemyselné podniky alebo podnikatelia potrebujú v každodennej prevádzke. V dobách COVID-19 sa však musí myslieť aj na hygienické požiadavky. MEWA ponúka bezproblémové využívanie služieb s dlhoročnými overenými technológiami z textilnej brandže.
  • Putztuch-System

Priemysel 4.0

Montážne linky, priemyselná robotika, automatizácia, digitalizácia. Výrobné podniky sa za posledných 100 rokov veľmi zmenili. MEWA bola na čele všetkých týchto dôležitých medzníkov.

Vaše kontaktné osoby

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10